korsbandsoperationer.blogg.se

Vägen tillbaka efter kollision i skidbacken

Skuleberget

Kategori: Rehab

Höga kusten är så otroligt vacker. Vi var där i helgen och hälsade på kompisar, de visade oss runt på denna maffiga del av Sverige. Hisnande utsikter, mycket skratt och roliga aktiviter och duktiga Darin. Ja, så kan man snabbt och lätt sammanfatta dagarna. Vi var på Skulefestivalen och innan tyckte vi att det var en jättebra idé att klättra upp på Skuleberget. Inte den allra brantaste delen men den sk stigen/leden upp. Jag kan säga att den var nog så brant. Det är sånt man kan göra med nya starka korsband!
 
 
Borde inte haft vanliga löparskor, de var för hala. Det var tydligt, framförallt på nervägen! Borde inte heller gjort det innan konserten för svettig blev jag och sminket rann. Kul var det och helt klart värt det för jag fick verkligen testa knäna ordentligt mot den steniga och branta leden. Utsikten var magisk! Upp gick riktigt bra trots att svetten rann. Kände att knäna protesterade på nervägen, det tog emot och kändes tjockt inne i dem. Det höll i sig under kvällen och lite under dagen efter. Det var nog en chock för dem, som typ 3 rehabpass i sträck. Vred inte till dem eller gjorde något annat konstigt onaturligt, knäna blev förmodligen bara överansträngda. Det var en ny aktivitet och då brukar det gnällas lite. 
 
 
En paus med Peter, en av våra snälla Kramforskompisar. Släppade med mig dunjackan, lite onödigt... eller väldigt onödigt!
 
 
Så fin utsikt!
 
 
På plats för konsert vid Skuleberget.
 
 
 
Duktiga Darin 🎧
 
 
Var runt jättemycket i många fina vikar. Här i Bönhamn.
 
 
Storsand var så fint ❤️
 
 
 
 
Jag och Kramfors kompisen Maria. Så kul att ses.
 
Här kommer bilder från Rotsidan, kan varmt rekommenderas. Så fint! 
 
 
 
 
 
 
 
Gruppselfie, vi och våra proffsguider 👍
 
Efter mycket turistande, god mat och trevligt sällskap åkte vi till Åre. På vägen dit blev det ett besök vid Thailändska paviljongen och Döda fallet. Fina turistmål, maffigast av de två var ändå Döda fallet, vilken galen idé att leda om hela Storforsen! Men så gick det också som det gick den där juninatten 1796. Vildhussen ställde verkligen till det!
 
 
 
 
Nu är vi i Åre och tänker vandra, paddla, träna, fiska och njuta av fjället. Knäna kommer nog protestera vid vandringen men de måste vänja sig. Tar bara lätt packning och gör inga långa vandringar. Kanske upp till Blåhammaren med tält, då kan man äta gott där i deras gulliga stuga. Ha det bra alla som följer min resa 💕
 
 
Kommentera inlägget här: