korsbandsoperationer.blogg.se

Vägen tillbaka efter kollision i skidbacken

Med nya korsband i Karibien

Kategori: Rehab

 
 På Oriental beach, St Martin. Riktigt fint!!
 
Softar på St Barths, riktigt fint det också! Här kunde jag bada utan att korsbanden slets sönder. Lagom kraftiga vågor, det passar bra det!
 
 Egen butler ingår, här har snälla Richard fixat fint åt oss på balkongen efter en varm dagen på stranden. Så här skulle man alltid ha det!!
 
Kul att klä upp sig lite. Får frossa i finkläder varje kväll, kul!!
 
 San Juan
 
  Galet kraftiga vågor, här kunde jag inte bada...
 
 
San Juan, St Barts och nu är vi på St Martin. Helt underbart och fantastiskt mysigt och vackert. Varmt och skönt är det också, går åt mycket solskydd. Allt funkar bra med mina nya korsband, förutom att bada i alltför kraftiga vågor och att dansa när båten gungar. Det gungade en hel del de två första dagarna när vi var till havs. Blev inte sjösjuk som tur var. Båten är jättefin, vi kryssar med Silver Sea och vår båt heter Silver Spirit. Passar på träna på båten, lite nästan varje dag. Kan inte göra alla övningar, allt är ändå bättre än att inte träna alls. Det går fint  att bada när vågorna är lite lagom kraftiga. Benen slåss brutalt runt när de är för hårda, det är väldigt läskigt. Vill inte riskera något mer knästrull så de får bestämma när och var jag ska bada eller dansa 😄 Njuter för fullt här ombord och på land också för den delen!
 
 
 
Nu ska jag piffa till mig inför middagen. Ha det bra alla 💕