korsbandsoperationer.blogg.se

Vägen tillbaka efter kollision i skidbacken

1,3 mil längd

Kategori: Rehab

Det tar sig, idag åkte jag 1,3 mil längd!
Det känns i knäna nu, lite segt i dem men det gör inte ont. Vaknade till lite sol idag men det blev inte mycket av det under dagen. Lite solglimmtar bara.
 
 
Lite bilder från åkningen, plusgrader och blötsnö men spåren var jättefina. Det gled bra! Maken la på klistervalla idag igen, det tackar jag för 😄 Det höll i 13 varv och ändå var det mycket kvar under skidorna. 
 
 
 
Efter blev det fika på Årebageri, mums!
Sedan blev det ett skönt Spabad, det var jag värd tycker jag. Har åkt 3 mil sedan påskafton, visserligen på flackt underlag men ändå, 30 varv!! Tur man är tålig när det gäller enformighet. Igår tränade jag på gym i två timmar så nog sköter jag min rehab trots påsklov. Är en mycket lydig patient, bäst så för jag vill ju bli helt återställd.
 
 
Fin utsikt, massage och ett glas vitt vin... Life is good 😄
 
 
 
Ser ut som en nöjd liten tomte i min röda mössa och röda bikin. Härligt med nytt vatten och ett noggrant rengjort spabad. Vi är noga med att göra rent och hålla koll på vattenkvalitén, blivit väldigt kräsen sedan vi köpte eget spabad. Vet hur mycket jobb det är för att hålla det fräscht så jag badar aldrig längre i offentliga bad. Vill vara säker på att det är god kvalitet på vattnet 😄 Bacillskräck?? Ja lite faktiskt!
 
Ha det bra alla som läser och följer min rehab.