korsbandsoperationer.blogg.se

Vägen tillbaka efter kollision i skidbacken

Happy Skier

Kategori: Rehab

Hej, nu var det ett tag sedan jag uppdaterade hur det går med mina båda korsbandsopererade knän. Det har inte hänt så mycket sedan sist. Jag går liksom i väntans tider, skidåkningen blir det som får avgöra om operationerna och all rehab gått hela vägen. Har inga problem alls i min vardag egentligen. De senaste dagarna har jag haft lite ont i höger knä men det kan bero på överansträngning. Det är bättre nu. Innan allt det här hände så kunde det ibland göra ont både här och där, nu plötsligt tror jag att alla känningar i knäna har med operationerna att göra men så behöver det inte alls vara faktiskt. Jag tränar på och lägger extra kraft på att träna benen på gymet. Håller mig till det underhållsprogram som jag fick av min sjukgymnast. 1 år och 4 månader sedan op. i höger knä och 1,3 år sedan vänster knä, tiden går...
 
Jag började måla tavlor i somras, som jag skrev om tidigare i bloggen. Det har jag fortsatt med även efter semestern. Det är så himla kul och rogivande. Vill gärna visa er mitt senaste alster " Happy  Skier" hon blev klar i kväll och ni anar nog vad hon står för! Snart är det dags och målet är att vara lika glad som hon efter första åket! 
 
 
Den är ganska stor 73x93 cm. Det var så kul att måla den!
 
Lovar att uppdatera mer i höst, ska ju köpa ny skidutrustning inför säsongen, tips på pjäxor, skidor och snygga kläder tas gärna emot! Förslag? Ha det bra alla som fortfarande kikar in här då och då!