korsbandsoperationer.blogg.se

Vägen tillbaka efter kollision i skidbacken

Utfallssteg och hundbett

Kategori: Rehab

Gokväll, har en härlig träningsvärk efter dagens övningar. Några ny-gamla kom in i programmet igen. Utfallssteg var en av dem, gick förvånansvärt bra! Fick ont på det vanliga stället, insidan under snittet, mot slutet av passet. Tänkte att nu kommer det att svullna igen och krångla men så blev det inte, gick över ganska snabbt, så skönt! Känner att nu går det verkligen åt rätt håll, la på mer vikt också idag!
 
Igår höll det på att gå illa för augustibenet. En  aggressiv hund bet mig i benet när jag passerade honom, matte och lillmatte. Jag småpratade lite med matte, hunden skällde och gjorde plötsligt en attack. Matte drog honom mot sig och jag sparkade/skakade loss honom. Det var bara byxorna som gick sönder, tur var väl det! Har nog med jobb gällande benen, inga fler skador tack! Det var en Jack Russel, de är ju små men kan nog ställa till med skador i benet ändå. Hälsenan låg illa till... Pust!!!
 
Imorgon är det sex veckor sedan op. i vänster ben och på fredag ska jag på återbesök hos kirurgen Lotta. Spännande att höra vad hon säger om resultatet så här långt...
 
Snart hoppar jag säkert igen som jag gör på bilden nedan... snart alltså! Eller vad tror ni?